Mijn favoriete minicosmetica. Klein is fijn, en het past overal!

Hallo meiden,

Ik ben gek op deze miniversies van cosmetica! Ik koop deze kleine schatten altijd voordat ik op een langere reis ga. Ik kan ze gemakkelijk in een koffer, een make-uptas of rugzak stoppen. Ik kan ze meenemen naar het strand, een weekendje weg, of elke andere plek in de wereld. De coolste zijn de kleine kleurcosmetica die ik meeneem naar kantoor. Hierdoor hoef ik geen enorme make-uptas mee te slepen, ik neem gewoon alle producten mee in één vakje in mijn tas. Welke minicosmetica vind ik het meest fijn?

Laten we beginnen met de kleurcosmetica

Onlangs heb ik een hele set miniproducten gekocht, die ik heb gebruikt voor mijn make-up. De set was van Bobbi Brown en bestond uit de volgende producten: Crystal Lip Gloss, Smokey Eye Mascara, Mini Pot Rouge Pale Pink, BB Cream, Long-Wear Cream Shadow Stick Sand Dune, Soothing Cleansing Oil. Alle producten zaten in een zwarte tas. Het fijnste product vond ik de blusher, die ik ook vaak heb gebruikt als oogschaduw. Ze hebben ook een reinigende en voedende werking.

Laten we het nu hebben over reinigende producten. Een van mijn favorieten is de gezichtsreinigingsgel van Tołpa, Dermo Face Physio. Het zit in een tube van 50 ml. Het heeft een hypoallergene formule, wat irritaties verzacht, beschadigde huid herstelt en de goede zuurgraad van de huid herstelt. Deze cosmetica verwijdert make-up en overtollig talg. Voor zover ik weet, kun je het ook gebruiken om de tere huid van de ogen te behandelen. Verder hydrateert, verzacht en reinigt dit product de huid volledig. Het bevat geen synthetische kleurstoffen, SLS, siliconen en andere stoffen die bekend staan om het veroorzaken van irritaties.

Elke keer dat ik mijn stad verlaat voor een weekend, neem ik een miniversie van een crème-achtige douchegel mee van Nivea. Dit product heeft een prettige consistentie en verzorgt en ontvet de lichaamshuid. Als ik dit gebruik, wordt het vocht in mijn huid aangevuld, en wordt het zacht en glad. Deze douchegel van Nivea zit in een fles van 50 ml. Het bevat castorolie en amandelolie, waar ik van houd.

Een ander product dat ik vaak bij me heb, vooral als ik op reis ga, is de droogshampoo Aussie Miracle Aussome Volume. Hoewel de capaciteit 65 ml is (veel groter dan een normaal reisproduct), zal je altijd ruimte voor de fles vinden tussen je kleren in een koffer. Dit product is perfect om je haar te verfrissen en om een mooi kapsel te creëren. Hoe werkt mijn kleine droogshampoo? Het lift het haar op bij de wortels, neemt overtollig talg op, verzorgt de hoofdhuid en laat het haar er langer fris uitzien dan gewoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.