Huid, het is tijd om te slapen! Mijn avondverzorgingsbehandelingen

Hoi meiden,

Laat mij jou een stukje informatie tonen over het belang van verzorgingscosmetica en hoe gezichtshuidverzorging eruit moet zien. Ik vertel je ook welke nachtcosmetica mij goed van dienst zijn. Veel plezier!

1. MAKE-UP VERWIJDEREN

Onthoud! Neem deze informatie goed op, schrijf het op je spiegel of doe iets dat je nuttig vindt om deze eerste en meest belangrijke regel te volgen. Verwijder ALTIJD de make-up voor het slapen gaan. Ga NOOIT OF DE NOOIT naar bed met make-up op. Dit beïnvloedt de staat van jouw huid enorm. Wanneer je 24 uur lang bedekt bent met make-up, zal jouw huid beginnen te stikken en de processen die normaal op het oppervlak plaatsvinden en in de weefsels raken ongebalanceerd en uit harmonie. Met andere woorden, je leidt anarchie naar jouw gezicht. Dit eindigt nooit goed.

De perfecte make-upverwijderproducten zijn micellair lotions en oliën. Zoek de cosmetica die overeenkomen met jouw gezichtstype en degenen die de meest natuurlijke samenstelling mogelijk hebben. Mijn favoriete make-upverwijderende lotion is Nacomi. Ik gebruik het onlangs en past erg goed bij mijn teint.

2. REINIGING

Omdat veel make-upverwijderende producten een dun laagje met een vettige stof achterlaten op het gezicht, is het het waard om je teint te reinigen met een speciale en delicate gel of schuim. Mijn favoriet is de reinigende schuim van Natura Siberica. Het bevat geen parabenen of andere comedogene stoffen en zorgt goed voor de huid.

3. GEZICHTSTONER

Veel meiden vergeten een toner te gebruiken voor hun teint als ze eenmaal hun avondroutine hebben voltooid en dit is een heel belangrijk element in huidverzorging. Dankzij de toning behoudt de huid haar natuurlijke pH op het juiste niveau en is het niet meer vatbaar voor veroudering. De perfecte optie het kiezen voor hydrolaten, natuurlijk water, welke worden gemaakt door plantendistillatie door een stroom water. Deze producten zijn delicaat en, in tegenstelling tot toners, hoeven zij niet tegen het gezicht te worden gewreven met een wattenschijfje. Hydrolaten moeten in plaats daarvan op het gezicht worden gespoten. Mijn favoriete producten uit deze categorie zijn Bioline (vooral degene met toverhazelaarextract) en dit uitstekende, verjongende water van Evree, die is verrijkt met hyaluronzuur.

4. CRÈME/SERUM

Het laatste maar net zo belangrijke artikel op de agenda is een nachtcrème en oogcrème. ’s Nachts wordt de huid beter voorbereid op hydratatie en voeding, daarom moet je een ietwat rijkere crème aanbrengen, uiteraard degenen die ontworpen zijn voor jouw type huid. De perfecte optie het aanbrengen van een olie en daarna een goede gezichtscrème. Ik ben fan van Natura Siberica crèmes en Evree gezichtsolie en als ietwat duurdere versie – Biotherm Blue Serum.

Slaap zacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.