Laten we de cellulitis bestrijden! Behandelingen, cosmetica en thuiszorg

Hallo meiden!

Handen omhoog die van jullie die cellulitis hebben. Er zijn maar weinig meisjes die genieten van de gladde en stevige huid, toch? Anderen moeten omgaan met de brokken vet en ongewenste ponden. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om je lichamen mooi en soepel te houden.

Wat is cellulitis?

Cellulite bekend als de aandoening die veel mensen treft, ongeacht de leeftijd, geslacht, gewicht en huidtype. Hormonale onbalans, sedentaire levensstijl, voeding en beperkte fysieke activiteit worden de schuld van het voorkomen. Hoe ontstaat cellulitis? Het is verbonden met de onjuiste locatie van het vetweefsel. Het heeft meestal invloed op dijen, billen, knieën, heupen en schouders. cellulitis is niet gevaarlijk, maar vrouwen voelen zich er zeker minder aantrekkelijk bij.

Hoe cellulitis te voorkomen?

Controleer eerst het niveau van hormonen. Als de oestrogeenconcentratie te hoog is komt u weer in de risicogroep en hebt u waarschijnlijk in de toekomst cellulitis. Ten tweede, verrijk uw dieet met verse groenten en fruit en nog steeds water. Eet geen verwerkt voedsel en ongezonde snacks. Vermijd alcohol, koolzuurhoudende dranken en sigaretten. Sport regelmatig en voed uw huid. Doe eens per week een massage met een speciale handschoen en een verzorgend massage product. Vergeet tenslotte niet de scrubs die de bloedsomloop en lymfecirculatie zullen verhogen, de huid steviger maken en de vetklompen afbreken.

Anti-cellulitis behandelingen

Als huisbehandelingen mislukken en u geconfronteerd wordt met de geavanceerde vorm van cellulitis, moet u naar de dokter om een laser-, echografie- of radiogolven behandeling te ondergaan. De procedures garanderen het afbreken van vetklonteringen, gladheid, benauwdheid, evenals een verhoogde bloed- en lymfestroom in huidcellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.