Hoe ga ik om met mee-eters? De beste methoden voor een mooie en vlekkeloze huid

Hallo iedereen!

Recentelijk hebben jullie mijn e-mail postvak gevuld met vragen over huidverzorging. Jullie zijn geïnteresseerd in hoe ik mee-eters verwijder en hoe het mogelijk is dat ik zo’n glad gezicht heb. Geloof me, ik steek er veel moeite in. Dus in het bericht van vandaag zal ik jullie mijn manieren laten zien om om te gaan met mee-eters make-up verwijdering

Voordat ik begin aan de juiste huidverzorging, verwijder ik mijn make-up grondig. Ik gebruik dit vloeistof van een apotheek met anti-acnestof. Het kost veel en hoewel het geen efficiënt product is, is mijn huid er gek op. Het verwijdert cosmetica, talg en alle onzuiverheden die zich hebben verzameld op mijn gezicht gedurende de dag. Dezelfde cosmetica gebruik ik om de huid van de hals, nek en zelfs de rug te reinigen.

MICRODERMABRASIE

Ja. De volgende stap in mijn gezichtsverzorging is zelf microdermabrasie uitvoeren. Voor deze behandeling gebruik ik een speciaal apparaat van het merk Beurer FC 76. Deze gadget exfolieert de huid, zuivert de poriën en na regelmatig gebruik maakt het fijne lijntjes glad. Hoe werkt het apparaat? Het kan worden vergeleken met een stofzuiger, omdat het aan de huid zuigt, de bloedstroom verbetert en celvernieuwing versnelt. Tegelijkertijd exfolieert een speciaal mondstuk de huid en verwijdert het mee-eters. Het effect? De huid is glad en schoon. Het is heel belangrijk om het apparaat na elke behandeling te desinfecteren.

Wat vinden we in een microdermabrasiekit voor thuis? Naast dit geweldige apparaat hebben we ook een controlelamp, drie schuurschijven (groot en breed, precies en ruw), 20 verwisselbare filters die lijken op kleine sponzen (ze voorkomen dat de talg en de geëxfolieerde huid het apparaat blokkeren). Daarbij bevat mijn gadget twee snelheden, een standaard aan-/uit-knop en 3 jaar garantie.

COSMETICA

Wanneer de huid reeds is gereinigd en glad gemaakt, kun je de cosmetica aanbrengen. Nogmaals, ik gebruik een scrub op mijn gezicht dat is gemaakt met suiker, honing en citroensap. Daarna breng ik een diep reinigend masker of peel-off-masker aan. Wanneer ik mijn gezicht was of het masker verwijder, neemt het de overgebleven mee-eters mee. Uiteindelijke breng ik een hydraterende crème aan met een zeer lichte formule. Daarna kan ik eindelijk gaan slapen!

En hoe ziet jouw strijd tegen mee-eters eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.