Schijfmaskersheet – de opvolger van het sheetmasker?

Met de vastberadenheid van een gek, volg ik alle Koreaanse schoonheidstrends. Met passie koop ik alle Aziatische cosmetica via Chinese veilingwebsites. Ik ben gek op het moment van verrassing wanneer ik iets echt geweldigs vind, iets dat innovatief, creatief en iets is dat ik hier nooit koop. Ik geef toe dat ik fan ben van Koreaanse cosmetica.

Een paar weken geleden kocht ik iets nieuws – Slice Mask Sheet, en het is zojuist aangekomen. Onder dergelijke omstandigheden doe ik de test en ben ik zo terug op mijn blog om de resultaten en mijn mening met jullie te delen. Maar eerst een paar details.

SLICE MASK SHEET

Het is een nogal waardige vervanging voor de sheetmaskers. Slice Mask werkt op dezelfde manier, maar het is veel handiger, vanwege de vorm van kleine schijven. De plakken zijn bedrenkt met de essentie.

Gezichtsmaskers in schijven zijn beschikbaar in verschillende versies, die gerelateerd zijn aan fruit en groenten. Bevat fruitextracten die een gunstige impact hebben op de huid, maar dat is niet alles. In elke versie van Slice Mask Sheet hebben de ronde schijven een andere vorm, die lijken op… de vormen van fruit of groente! Op deze manier kun je schijfjes citroen, watermeloen, komkommer of tomaat op je gezicht aanbrengen.

Een verpakking van Slice Mask bevat verschillende kleine schijven (meestal rond) die je kunt aanbrengen op je gezicht in plaats van slechts één vel. Het is een cosmetica die normaal gesproken wordt aanbevolen voor topische huidverzorging.

Verschillende versies matchen met specifieke huidproblemen. Sommigen verlichten, anderen helpen acne tegengaan en weer anderen hydrateren of regenereren. Iedereen zal iets geschikts vinden van Slice Mask Sheet.

SLICE MASK SHEET – WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Ik geef toe dat ik alleen maar voordelen zie in deze oplossing.

Slice mask sheet is veel handiger. In plaats van te worstelen met een enorm vel, dat je gehele gezicht bedekt en scheurt wanneer je het probeert aan te brengen. Hier heb je handige kleine schijfjes. Vaak matcht een sheetmasker niet met de vorm van mijn gezicht en de gaten voor de ogen, neus en mond zitten verkeerd. Als het gaat om Slice Mask Sheet, is er geen probleem, want hier past alles perfect! Een belangrijke zaak is ook dat je verschillende gezichtsmaskers kunt combineren, bijvoorbeeld, hydratatie op de wangen, anti-acne op het voorhoofd enz. Het sheetmasker is slechts een om je gehele gezicht te bedekken, terwijl de schijfjes strategisch kunnen worden geplaatst op het gezicht of gemengd, indien gewenst. Ik zie alleen maar voordelen.

Ik ga er nu wat meer bestellen – voor het geval dat. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.