Bevrijd je neus! DHZ: Anti-mee-etersstrips

Hier is het leuke en frisse deel van trucs omtrent gezichtsverzorging. Vang ze allemaal 😉

De langdurige strijd tegen mee-eters kunnen veel vrouwen van stuk brengen. Deze zwarte vlekken verschijnen op een neus en het is heel moeilijk om ze van je gezicht te verwijderen. Deze oneven strijd duurt voort, en daarom worden allerlei wapens gezien als zeer nuttig.

Hier ben ik met de verlichtende troepen. Geïnspireerd door de duizenden tips heb ik besloten om ze allemaal te testen totdat ik de beste oplossing heb gevonden. Tot mijn verrassing blijkt dat de meest effectieve methode de minst verfijnde is. Hoe minder fraaie technieken en meer gemakkelijk toegankelijke stoffen die we gebruiken, hoe beter de resultaten die we krijgen. Inderdaad, dat is de waarheid en daarom raad ik aan om de kant-en-klare cosmetica terug op de plank te zetten. De anti-mee-etersstrips die beschikbaar zijn bij de drogist zijn niet zo effectief als degenen die je thuis kunt maken. Ik nodig je uit om het artikel te lezen waarin de methode van het verwijderen van mee-eters wordt onthuld met alleen de gemakkelijkst mogelijke technieken.

ZELFGEMAAKTE ANTI-MEE-ETERSSTRIPS

Wat heb je nodig?

  • een eiwit van een henne-ei
  • zakdoek
  • een kleine kom om het ei in te mengen

Hoe maak je anti-mee-etersstrips?

Ik vond twee verschillende methoden om je eigen anti-mee-etersstrips te gebruiken. Deze verschillen alleen op de manier waarop zij moeten worden aangebracht. Beide zijn net zo effectief, daarom ga ik de twee hieronder plaatsen zodat je degene kunt kiezen die je aantrekkelijker vindt.

Voordat je begint met het plakken van de strips op je neus, moet je eerst het ei voorbereiden. Begin met het loppen van het eiwit, maar maak het niet stijf. Het moet ‘waterig’ genoeg zijn om het gemakkelijker voor je te maken om de strips erin te drenken en het dan op de neus aan te brengen.

  • De eerste methode draait om het uitknippen van de strips zodat hij vergelijkbaar in grootte is met onze neus. Om precies te zijn kan dit een rechthoekige strip zijn, hoewel als je kundig genoeg bent, kun je er mee spelen en een meer precieze vorm uitknippen. Wanneer onze zakdoekstrip klaar is, kun je hem in de kom doen met het geklopte eiwit en daarna op de neus aanbrengen. Je kunt zo ook andere strips doen. Dit moet je helpen om ze daarna te verwijderen.
  • De tweede methode is wat lastiger, maar hierdoor is het preciezer. Deze keer moet je het zakdoek in kleinere deeltjes scheuren – ze hoeven geen gewone vorm te hebben. De handigste maat is een vierkant van ongeveer anderhalve centimeter per zijde. Deze keer moet het eiwit direct op de neus worden aangebracht, zodat we een paar lagen van de zakdoek kunnen aanbrengen, elk van hen apart met behulp van het eiwit.

En dan? We moeten wachten totdat het eiwit is gedroogd en daarna kunnen we de strips er langzaam aftrekken. Samen met deze zelfgemaakte anti-mee-etersstrips moeten ook comedo’s worden verwijderd, of op zijn minst de meesten ervan.

Mijn advies: Het zal gemakkelijker voor je zijn om de mee-eters te verwijderen als je een steam facial uitvoert, het gezicht wast met warm water of de mee-eterverwijderprocedure direct na het douchen uitvoert. Hierdoor openen de huidporiën meer, zodat het gemakkelijker zal zijn om de mee-eters eruit te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.