Hoe decolleté make-up toe te passen? Mijn cosmetica en huidverzorging

Hé, meiden!

Afgezien van handen, geeft je nek en decolleté je leeftijd weg. Je moet goed voor je huid zorgen zodat je decolleté zo lang mogelijk mooi blijft. Hydraterend en beschermende cosmetica zijn niet voldoende. Camoufleren, vormgeven en belichten met make-up is nog altijd erg belangrijk om je leeftijd niet te verraden.

Waarom verouderd de decolleté zo snel?

Veel maatregelen hebben betrekking op de decolleté-huidconditie, inclusief de onjuiste verzorging en ontbrekende bescherming tegen de zon, die UV-straling veroorzaken rimpels en verkleuringen, chronische problemen, gevoelige decolleté, kunnen deze beschadig opleveren. Interessant is dat een warm bad of warme douche ook de conditie kan verslechteren. Hoge temp verzwakt de collageen verbinding, wat leidt tot een slappere huid. De manier waarop we lopen en zitten heeft ook de invloed op de nek en borsthuid. Door gebogen en rond geschouderd te gaan zitten zorgt ervoor dat de huid gekreukeld wordt.

Bevochtig de decolleté

Voordat u een vochtinbrengende crème aanbrengt, exfolieert uw huid voorzichtig. Op deze manier maakt u fijne lijntjes glad, trekt u de huid en borsten aan en verhoogt u de bloedstroom. Masseer vervolgens een lichtgewicht lotion in de huid. Het product zou vrij moeten zijn van het verstoppen van stoffen die acne kunnen veroorzaken en mee-eters. Masseer de huid tijdens het aanbrengen om de borsten heen, door ze op te tillen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Gebruik cirkelvormige bewegingen en beweeg je handen naar de nek toe.

Decolleté make-up producten

Ik neem aan dat een ieder van jullie heeft gehoord over splijtende contouren. Weet jij welke producten je moet gebruiken? Gebruik verhelderende grondslagen en concealers. Donkere tinten van poeders en producten zijn handig. Pas minimale hoeveelheden toe; als je enorme pigmentvlekken moet bedekken, breng dan een paar lagen aan.

Hoe u de splitsing make-up aanbrengt?

Als je decolleté huidtonen gelijkmatig zijn, zal een bronzer en verhelderend poeder het beste voor u werken (ook voor borstcontouren). Breng een beetje poeder aan tussen de borsten en wrijf het uit. Camouflage verkleuring met een lage camouflagestift of plaatselijk aangebrachte foundation. Vergeet niet een lichtschaduw product aan te brengen om de kraag botten en het bovenste deel van de borsten te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.