Retinol serum van Nanoil: de gezichtsbehandeling voor een vlekkeloze huid vanuit huis

De herfst is het perfecte seizoen om retinol in jouw dagelijkse huidverzorgingsritueel te introduceren. Is dit het waard? Ja zeker!! Er is wel één voorwaarde: retinol moet gebruikt worden in een product van goede kwaliteit. Vandaag deel ik met je: het beste serum verrijkt met retinol.

Ik heb het eigenlijk al onthuld in de titel.. Voordat ik het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil ga bespreken zal ik je iets over de ingrediënten vertellen. Hier vind je meer informatie over vitamine A.

Retinol / Vitamine A / Ingrediënt van de jeugd

Denk jij dat jouw huid geen producten met vitamine A nodig heeft? Dat is niet waar! Retinol speelt een belangrijke rol in ons lichaam omdat het verantwoordelijk is voor de cel vernieuwing. Simpel gezegd strijdt retinol tegen veroudering. Rimpels? Uitgezakte huid? Extreem droge huid en donkere plekken? Al deze problemen kun je oplossen met retinol.

De voordelen van retinol:

  • Het exfolieert dode huidcellen.
  • Het stimuleert de productie van collageen en elastine.
  • Het verdikt de huid door het steviger en elastischer te maken.
  • Het verminderd de hoeveelheid melanine (pigment) in de huid.
  • Het versterkt de bloedvaten.

Welke effecten kun je echt verwachten? Een goed product met retinol minimaliseert rimpels, verheldert donkere plekken, verzacht en egaliseert de huid, zorgt ervoor dat donkere kringen onder je ogen minder zichtbaar zijn, etc. Elke kwaliteit van vitamine A vertaalt zich naar een zichtbaar effect in jouw huidverzorging.

Leuk feitje! Wist jij dat vitamine A zijn naam dankt aan het feit dat het als eerste ontdekt werd? Ongeveer 100 jaar geleden werd het ontdekt en omdat dit de eerste vitamine was die ontdekt werd kreeg het de eerste letter van het alfabet.

Nanoil / Het beste gezichtsserum met retinol

Het wordt hoog tijd dat ik de held van deze post aan je introduceer: het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil. Ik heb deze gekozen omdat het BasicLab serum met vitamine A vorig jaar een flop bleek te zijn. Het lijkt erop dat ik dit jaar de goede keus heb gemaakt!

Mijn oog viel als eerste op de prachtige flacon! Ik hou van zulke slanke flesjes (het serum van Nanoil bevat 50 ml), houten elementen, glazen druppelaars en een fancy design. Het serum krijgt ook extra punten voor de lichte formule die langdurig effect geeft.

Maar het belangrijkst is de inhoud en deze is heel goed! Het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil bevat een grote hoeveelheid van de stabiele versie van pure vitamine A en een plantenextract (Boerhavia Diffusa Wortelextract). Dit extract heeft antioxidatieve eigenschappen. Ook bevat het propaandiol. Dit zijn de essentiële componenten die verantwoordelijk zijn voor de effecten die het serum heeft. Het bevat nog een paar extra ingrediënten maar geen kleurstoffen, parabenen of aroma’s. Dit is de hemel voor mensen die last hebben van allergieën. <3

Als je enthousiast wordt van deze ingrediënten en het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil wil proberen, kijk dan op www.nanoil.nl: je kunt hier de prijslijst bekijken en je kunt je bestelling ook thuis laten bezorgen.

Gezichtsserum met Retinol van Nanoil / Effecten

Hier ben je vast en zeker het meest in geïnteresseerd. Welke effecten heeft het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil op mijn huid? Ben ik blij met de resultaten? Natuurlijk! Ik zou het product in eerste instantie niet aanraden als het geen wonderen verricht had op mijn gezicht.

Ik ben ongeveer 1,5 maand geleden gestart met het gebruik van het serum met retinol van Nanoil. Mijn huid was beschadigd door de zon en deze wilde ik met dit serum repareren. Ik had wat zonnevlekken, een paar sproetjes (hou ik niet van) en mijn gezicht zag er vaal en saai uit. Ik was ervan overtuigd dat een serum met retinol de enige remedie was.

En het hielp me: ik zag al effect in minder dan een week. Mijn huid voelde minder strak, beter gehydrateerd en gevoed. Geen schilfers meer die mijn make-up verpestte!

Wat ik heb gekregen dankzij het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil?

  1. Zachtere, vollere huid.
  2. Geen pigmentvlekken of spataders meer.
  3. Huid die gevoed en gerepareerd is.
  4. Perfect gehydrateerd gezicht zonder irritaties.
  5. Minder zichtbare donkere kringen of gezwollen ogen.
  6. Een vlekkeloze huid die er jonger uitziet.

Behandeling met retinol in de herfst / Gids

Als laatste een advies: dit is een must als je geen geïrriteerde huid wil krijgen als gevolg van de behandeling!

Pure vitamine A (of retinol) is niet de meest stabiele vitamine. Het kan irritaties, jeuk en een branderig gevoel veroorzaken. De effecten veranderen door de zon. Dit betekent dat je retinol het best kunt gebruiken in de herfst omdat het zonlicht dan minder intens is. Ik snap dat, maar…

De producten met retinol die tegenwoordig te koop zijn (zoals het Gezichtsserum met Retinol van Nanoil) bevatten stabiele vormen van vitamine A en aanvullende stoffen die veilig gebruik garanderen. Het kan dus ook in de zomer gebruikt worden, eigenlijk in elk seizoen. Er wordt wel geadviseerd dit soort producten samen met een zonnebrand te gebruiken. Het serum werkt beter als het ‘beveiligd’ wordt met een laagje crème terwijl de huid tegelijkertijd beschermd wordt tegen het zonlicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.