aanbevolen gezichtsserum met vitamine C Nanoil

Nanoil met vitamine C. Wanneer en hoe gebruik ik het? Wat voor effect heeft het op mijn huid?

Ik draag de post van vandaag op aan mijn favoriete huidverzorgingsproduct: het Nanoil Vitamin C Face Serum. Ik gebruik het nu een paar maanden en ik moet eerlijk zeggen dat mijn huid ervan houdt! Ik heb geen donkere acné plekken meer, waarvan ik dacht dat ze nooit weg zouden gaan.

Als je klaar bent met het lezen van deze post dan weet je welk effect het Nanoil Vitamin C Face Serum op mijn huid heeft gehad. Ik vertel je ook hoe je dit serum moet gebruiken.

Vitamin C Face Serum. Welke resultaten mag je verwachten?

Ik weet dat de meeste van ons een bepaalde cosmetica gaan gebruiken nadat iemand het aangeraden heeft, of omdat we het effect dat het bij andere heeft goed vinden. Dit is precies de reden waarom ik het Nanoil gezichtsserum wilde proberen. Ondanks alle positieve reviews was ik sceptisch, maar binnen een week had ik al spijt dat ik dit product niet eerder gekocht had! Geloof het of niet, maar er zijn verschillende huidproblemen die eenvoudig verholpen kunnen worden met een vitamine C serum. Dit bewijst weer dat de makkelijkste en natuurlijkste oplossingen de beste zijn.

Ik heb een lijst voordelen van het Nanoil vitamine C serum opgesteld. Dit doet het serum voor mij.

  • Het voedt mijn huid.
  • Het egaliseert de huidskleur.
  • Het laat mijn huid stralen.
  • Het vermindert rimpels op het voorhoofd.
  • Het biedt bescherming tegen de zon (gebruik wel een SPF).
  • Het vermindert veroudering door fijne lijntjes en pigmentatie te voorkomen.
  • Het vermindert donkere plekken veroorzaakt door acné (op dit effect rekende ik het meest).

beste gezichtsserum met vitamine C Nanoil

Vitamine C gezichtsserum. Hoe en wanneer ik het gebruik

De volgorde van cosmetica is super belangrijk. Dit betekent dat je geen gezichtsserum moet gebruiken als je huid nog niet compleet gereinigd is. Het product wordt dan niet genoeg geabsorbeerd, dus waarom zou je het dan gebruiken? Als je het meeste wil halen uit de vitamine C behandeling, volg dan deze stappen:

  1. Verwijder make-up.
  2. Gebruik een reinigingsgel, of een schoonheidsolie om onzuiverheden te verwijderen.
  3. Veeg je gezicht schoon met een toner of floraal water.
  4. Breng het vitamine C gezichtsserum aan.
  5. Maak af met een hydraterende dag-/nachtcrème met SPF.

Het gebruik zelf ziet er als volgt uit: ik maak de fles op en doe maximaal 5 druppels van het serum op mijn handpalm. Ik verspreid het serum over mijn gezicht (inclusief de huid rondom de ogen, het product irriteert niet). Wat belangrijk is, dat ik niet wacht tot de toner geabsorbeerd is, ik breng het serum aan op een vochtige huid.

Hoe vaak gebruik ik het vitamine C gezichtsserum?

Ik gebruik het dagelijks! Het is een vast element van mijn avondroutine. Ik sla deze stap nooit over en ik geloof echt dat dit structurele gebruik deze geweldige resultaten geeft. Hoewel de fabrikant aanraadt om dit serum ’s ochtends te gebruiken, moet ik toegeven dat ik dit maar één of twee keer gedaan hebt. Ik geef de voorkeur aan behandelen voordat ik naar bed ga. Het Nanoil Vitamin C Face Serum heeft geen negatieve effecten gehad op mijn make-up, alles zag er normaal uit.

Nanoil goed gezichtsserum met vitamine C

Zou ik het Nanoil Vit. C Face Serum aanraden?

Ja, zeker weten! Ik geef het serum een 10! Ik kan me mijn ritueel niet voorstellen zonder het gezichtsserum met vitamine C van Nanoil.

Als je niet zeker weet of dit het product voor jou is, dan raad ik je aan om de officiële website te bezoeken. Hier vind je alle essentiële informatie over het Nanoil Vit. C Face Serum, je kunt het hier ook bestellen.

De website is: www.nanoil.nl.

Laat me in de reacties weten wat het Nanoil Vitamin C Face Serum voor jou gedaan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.