De haarmaskers met keratine die ik aanbeveel. Alleen de beste resultaten!

Als je iets leuks wil (een slank lichaam, gereinigde huid of mooie nagels) dan moet je dit verdienen. Hetzelfde geldt voor lang haar met veel volume. Als je jouw haar wil helpen om er mooi uit te zien, dan moet je actie ondernemen om stappen in de goede richting te zetten. Hoe? Simpelweg door op de juiste manier voor je haar te zorgen en geschikte cosmetica te kiezen. Eén van de belangrijkste stoffen die voor gezonde lokken zorgen is keratine. Ons haar is gemaakt van keratine, dus als je dit tekort in het haar aanvult dan zal je direct verbetering zien. Het haar zal er prachtig uitzien en sterk worden. Dit is waarom een haarmasker met keratine letterlijk de sleutel van een bewuste haar routine is. Vandaag zal ik je meer vertellen over de beste haarproducten met keratine die ik gebruik.

Voordelen van keratine voor het haar

Voordat ik de reviews ga doen zal ik je kort uitleggen waarom keratine zo belangrijk is voor het haar. Zonder teveel details te delen: probeer je keratine voor te stellen als een soort van vuller dat gaten en breuken in het haar herstelt. Keratine bouwt en repareert de structuur van het haar waardoor het beter bestand is tegen externe agressoren. Je moet wel onthouden dat de structuur van het haar bestaat uit keratine: zowel de binnen- als buitenkant. Dus, als je sterk en gezond haar wil houden, dan moet je regelmatig keratine gebruiken.

De beste haarmaskers met keratine die ik aanraad

KERATINE MASKER NR. 1: Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoil Keratin Hair Mask

Dit is by far het meest geweldig haarmasker met keratine dat ik mocht gebruiken. Het is de beste, in ieder geval voor mijn haar. De concentratie keratine is indrukwekkend hoog, waardoor het haar binnen no time gerepareerd wordt. Bovendien maakt dit masker het haar mooier en glanzender dankzij panthenol. Elke keer als ik het Nanoil Keratin Hair Mask gebruik wordt mijn haar glad en zacht. Het beste is dat dit masker beschikbaar is voor een aantrekkelijke prijs. Een andere reden waarom ik het haarmasker aan iedereen aanbeveel, is omdat het letterlijk geschikt is voor alle haartypen! Het maakt niet uit of je droge, beschadigde, normale, geverfde of vette lokken hebt, dit masker verzwaart het haar niet. 300 ml, fijne geur en geweldige effecten: hierdoor is het Nanoil Keratin Hair Mask mijn favoriete haarverzorgingsproduct!

meer informatie: www.nanoil.nl

KERATINE MASKER NR. 2: Global Keratin Lock Me

Een ander briljant haarmasker welke, vind ik, ontwikkeld is voor mensen die het niet erg vinden om wat meer geld uit te geven aan schoonheidsproducten. Ik ken meiden die zeggen dat ze het Global Keratin Lock Me nooit zullen kopen vanwege de exorbitante prijs. Ik heb hem wel een keer gekocht en ik moet zeggen dat ik de resultaten kreeg waar ik op hoopte. Dit masker zit vol met keratine, een aantal plantenextracten en het unieke JUVEXIN complex (een mengsel van vitaminen en peptiden). Ik vind dat het Global keratine haarmasker perfect werkt op beschadigde en overbelaste lokken. Ik kan je ook vertellen dat het hydrateert, regenereert en het haar glad en mooier maakt. Natuurlijk moet je hier wel wat voor betalen.

KERATINE MASKER NR. 3: Rene Furerer Absolute Keratine

Als je een fan bent van PEH haarbehandelingen, dan is dit product misschien interessant omdat het een verzachtend haarmasker is. Naast de plantaardige keratine bevat het Rene Furterer Absolute Keratine ook lijnzaadolie. Dit helpt het haar hydrateren. Over het algemeen levert dit masker voedingsstoffen en herstelt het masker het haar, vooral de schade die veroorzaakt is door chemische behandelingen (zoals verven en bleken). Mijn vriendin en ik vinden dat dit masker beschadigd, dof, droog en broos haar ondersteunt. Het werkt zelfs op fijn haar. Ik vind het een groot voordeel dat het masker geen sulfaten, parabenen en siliconen bevat. Helaas is het een prijzig product.

KERATINE MASKER NR. 4: Wella Profeesionals SP Luxe Oil

Is er iemand die de Wella Professionals haarseries niet kent? Ik weet zeker dat iedereen weleens een Wella Professionals product gebruikt heeft. Ik houd echt van het Wella SP Luxe Oil keratine haarmasker. Dit product bevat keratine en een aantal stoffen die vriendelijk zijn voor het haar, zoals arganolie, jojoba-olie en amandelolie. Dit is waarom het masker droog, beschadigd en zwak haar zonder problemen herstelt. Andere haartypen, specifiek fijn en plat haar hebben misschien last van de oliën. Als je SP Luxe Oil regelmatig gebruikt, dan blijven de lokken gehydrateerd en beschadigen ze niet. Om eerlijk te zijn heb ik het alleen in de winter gebruikt, maar misschien werkt het voor jou ook tijdens de warmere seizoenen. Dit is iets wat je zelf moet uitzoeken. De maat is oké, de prijs is niet slecht, dus ik vind Wella Professionals SP Luxe Oil de moeite waard.

~~~

Dit zijn de vier keratine haarmaskers die goed werkten op mijn haar, en ik weet bijna zeker dat ze voor jou ook zullen werken. Heb jij de bovenstaande producten ooit gebruikt? Zou je een keratine haarmasker willen toevoegen aan mijn lijst? Laat het me weten in de reacties. Bedankt!

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.