Oneffen huid? Bekijk mijn favoriete gezichtsserum met vitamine C!

Wist je dat vitamine C één van de fijnste cosmetische ingrediënten is met magnifieke krachten? Het is inderdaad in staat om het uiterlijk van de huid als geen ander te verbeteren. Het beste deel is dat het weinig tijd nodig heeft om de huid er beter uit te laten zien. Betekent dit dat alle producten met vitamine C je een vlekkeloze huid geven? Nou… niet echt.

Alleen als het in een hoog geconcentreerd product zit (een gezichtsserum) is vitamine C in staat om jou al de effecten te geven die je verwacht. En deze effecten zijn echt geweldig: direct lichtere huid, egale huidskleur, voeding en hydratatie, verjonging en anti-aging. Hoe vaker je een vitamine C serum gebruikt, hoe gladder en stralender jouw huid wordt. Natuurlijk kun je niet van deze effecten genieten als je geen goed gezichtsserum bij de hand hebt. Vandaag geef ik je een korte review van mijn favoriete gezichtsserums. Ik vind deze echt de moeite waard om te kopen.

Hoe beïnvloedt vitamine C de huid?

Voordat ik je mijn aanbevelingen ga vertellen, ga ik je eerst uitleggen hoe vitamine C de huid beïnvloedt. Het is belangrijk om te weten waarom je deze stof moet gebruiken. Het blijkt dat vitamine C:

  • de huid steviger en strakker maakt.
  • verkleuringen verlicht en de huidskleur egaliseert.
  • de huid laat stralen.
  • vrije radicalen tegengaat.
  • een dof en vermoeid uiterlijk vermindert.
  • de verouderde huid verjongt.
  • de effecten van oxidatieve stress door blootstelling aan UV-straling minimaliseert.

Maar, HOU IN GEDACHTEN dat vitamine C toegevoegd moet zijn aan een hoog geconcentreerde cosmetica, zoals een gezichtsserum, om je deze effecten te geven. Bovendien MOET de vitamine C gestabiliseerd zijn.

Welk gezichtsserum met vitamine C is de moeite waard?

1. NANOIL Vitamin C Face Serum

NANOIL Vitamin C Face Serum

Dit serum is te gek! Dit is het beste product met gestabiliseerde vitamine C dat je op dit moment tegen gaat komen. Het Vitamin C Face Serum vertraagt veroudering en egaliseert de huidskleur dankzij een plantaardig extract, dat toevallig ook een goede antioxidant is. Naast de geweldige formule houd ik van de textuur die super snel geabsorbeerd wordt en me een soepele, gladde huid geeft. Binnen ongeveer een maand hielp het Nanoil Vitamin C Face Serum me mijn pigmentvlekken compleet te verwijderen. Mijn huid is nu helder zonder vlekken. Dit gezichtsserum is niet duur en de fles bevat 50 ml. De resultaten van de behandeling zijn spectaculair, en ik ben niet de enige die dit vindt.

Leer meer: www.nanoil.nl

 2. DRUNK ELEPHANT C-Firma Day Serum

Dit serum was eerder mijn favoriete huidverzorgingsproduct met vitamine C. 90% van de formule bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Ik houd van de textuur die direct geabsorbeerd wordt door de huid. Daarom vind ik het Drunk Elephant serum perfect voor tijdens mijn ochtendritueel. Dit product zit vol antioxidanten, voedingsstoffen en fruitenzymen, zoals pompoengist- en granaatappelextract. De enzymen zijn verantwoordelijk voor het verwijderen van dode huidcellen voor een gladde, heldere huid. Dit resulteert ook in een lichter, gladder en jonger uiterlijk. Hoewel ik het Drunk Elephant C-Firma Day Serum goed vind, vind ik het moeilijk om de prijs ervan te accepteren.

3. OBAGI Professional C Serum 20%

Laat me beginnen met te zeggen dat ook dit vitamine C serum vrij prijzig is. Voordat je me een deftige meid vindt, moet ik mezelf even verdedigen: het is mijn doel om je alleen de producten te presenteren die de snelste effecten leveren. De prijs van dit soort serums kan nou eenmaal pijnlijk zijn. 🙂 Maar, als je jezelf dit verhelderende serum kunt veroorloven, dan zul je niet teleurgesteld worden. Het Obagi Professional C Serum 20% heeft verjongende en verhelderende effecten. Dit serum zorgt voor een snelle verbetering van het uiterlijk. Zelfs als je een doffe en vermoeide huid hebt, dan laat dit serum je er gegarandeerd beter uitzien.

4. PAULA’S CHOICE Resist Booster

Verbeter me als ik het fout heb, maar de producten van Paula’s Choice zijn wereldwijd bekend en worden gewaardeerd. De formule is goed doordacht, de producten vervullen hun taak en leveren de gewenste resultaten. Dat is waarom deze lijst niet compleet zou zijn met een serum van Paula’s Choice. Resist Booster bevat een grote portie ascorbinezuur en dankzij de hydraterende stoffen zorgt het goed voor de vermoeide en uitgedroogde huid. Hoewel het Paula’s Choice Resist Booster niet de nieuwste vorm van gestabiliseerde vitamine C bevat, werkt het goed. Het heeft een ongelooflijk positief effect op de huid en voorkomt pigmentvlekken. Ik vind het een perfecte behandeling voor na de zomer. De prijs? Tsja.. laten we zeggen dat Resist Booster gemiddeld geprijsd is.

5. PURITO Pure Vitamin C Serum

Voor de mensen die iets goedkopers nodig hebben: hier is een voedend en hydraterend vitamine C serum dat binnen jouw budget past, het Purito Pure Vitamin C Serum. Als je het serum regelmatig gebruikt, dan zal jouw huidskleur egaler worden en pigmentvlekken worden voorkomen. Een groot voordeel is het hyaluronzuur dat de huid gehydrateerd en veerkrachtig houdt. Ginsengextract en lotusbloemextract werken antiseptisch, hydrateren en voeden. Magnolia verlicht irritatie. Hoewel dit serum echt voedt, bevat het weinig vitamine C.

Dit was het. Ik hoop dat dit je geholpen heeft om een gezichtsserum met vitamine C te kiezen dat het best bij jou past. Liefs!

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.