Praktische lift- en lamineerset voor je wenkbrauwen

Wenkbrauw Laminatie – Hoe je Achieve Lang-Blijvende Effecten van Volumineuze Wenkbrauwen kunt Krijgen? [Nanobrow At-Home Brow Lamination Kit]

Hallo! 🙂

Waarschijnlijk heb je al gehoord van het lamineren van wenkbrauwen. Het is een razend populaire behandeling en het blijkt dat we het zelf thuis kunnen doen. Yep, thuis wenkbrauw lamineren is een feit! Ik heb het zelf geprobeerd. Het is een fantastische optie voor wie geld wil besparen op salonbehandelingen of wie gewoon graag onafhankelijk en vindingrijk met een schoonheidsroutine omgaat.

Droom je van vlekkeloze, volumineuze wenkbrauwen? Dan moet je thuis wenkbrauwlaminatie proberen! Wat heb je er voor nodig? In ieder geval een goede wenkbrauw lamineerset. Ik kwam een aantal populaire keuzes tegen en koos uiteindelijk voor Nanobrow Lamination Kit. Hieronder vind je mijn review van de set en een aantal handige tips voor het thuis lamineren van wenkbrauwen. Veel leesplezier! 🙂

Thuis wenkbrauwen lamineren Nanobrow kit – productdetails

Productbeschrijving: Nanobrow Lamination Kit bevat alles wat essentieel is voor een geweldige wenkbrauwlift. Het effect houdt tot 6 weken aan. Kosteneffectief, nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken, je kunt er meerdere behandelingen mee doen. Wekenlang nette, precies gevormde wenkbrauwen, en geen weerbarstige haartjes meer!

Mijn eerste gedachte – WOW, één kit is goed voor meer dan 10 behandelingen! De prijs = kosten van één behandeling bij een schoonheidsspecialiste. Nou, ik heb het meteen aan het winkelwagentje toegevoegd. En zo werd ik zelf een wenkbrauwstyliste!

Laten we nu in detail treden. Nanobrow Lamination Kit staat gelijk aan comfort en besparing. De effecten van de wenkbrauwlaminatie zijn onmiddellijk merkbaar en houden ongeveer 6 weken aan. De wenkbrauwhaartjes blijven op hun plaats, met perfect gevormde wenkbrauwen als resultaat. Ze hebben een verbazingwekkende glans, zijn sterker en diep gevoed. Dankzij wenkbrauwlaminatie hoeven we minder tijd te besteden aan de dagelijkse wenkbrauwstyling. Wenkbrauwen zien er altijd prachtig uit en je voelt je zelfverzekerder 🙂

De wenkbrauw lamineer kit van Nanobrow bevat alle benodigde tools, accessoires en producten:

  • Wenkbrauwlijm
  • Lifting lotion
  • Fixer
  • Borsteltje
  • Spoolie
  • 10 wegwerp applicators

Voordat ik je vertel hoe je thuis wenkbrauwen kunt lamineren, zal ik eerst de drie meestgestelde vragen beantwoorden.

Praktische lift- en lamineerset voor je wenkbrauwen

Wat is wenkbrauwlaminatie?

Wenkbrauwen lamineren is een schoonheidsbehandeling waarbij de wenkbrauwen in vorm worden gebracht en gehouden met behulp van een speciaal preparaat met thioglycolzuur plus hydraterende en versterkende stoffen. Tijdens de wenkbrauwlaminatie opent het gebruikte product de haarschubben waardoor de gewenste wenkbrauwvorm kan worden verkregen.

Veroorzaakt het lamineren van wenkbrauwen schade aan de wenkbrauwen?

Nee, dat doet het niet. Wenkbrauwlaminatie helpt ons om dikkere, meer gevormde en gedefinieerde wenkbrauwen te krijgen, ze gemakkelijker te managen en langdurig onder controle te houden. De behandeling is veilig en niet-invasief. Een licht gevoel van ongemak of roodheid kan na de behandeling in het gebied rond de wenkbrauwen voorkomen, maar dit zal binnen een paar uur volledig verdwijnen.

Wie kan een wenkbrauwlaminatie ondergaan?

Iedereen die dikkere, volumineuzere wenkbrauwen wil die gemakkelijker te stylen zijn en die wekenlang blijven zitten, kan kiezen voor wenkbrauwlaminatie. De behandeling wordt speciaal aanbevolen voor mensen met van nature dunne, schaarse of onhandelbare wenkbrauwen. Het is ook geweldig voor borstelige, onhandelbare haartjes.

Hoe lamineer je wenkbrauwen thuis?

Met de Nanobrow Lamination Kit is het uiterst eenvoudig. Elke stap wordt volledig uitgelegd en elk flesje is gemarkeerd – het kan niet misgaan! Besteed er wat vrije tijd aan en geniet van gloednieuwe, onberispelijke wenkbrauwen 🙂

Stap-voor-stap uitleg:

  1. Reinig de wenkbrauwen met een olievrij product zoals micellair water.
  2. Neem wat lijm (Brow glue) met behulp van een applicator. Laat het 25 tot 50 seconden zitten.
  3. Gebruik een borsteltje om de liftende oplossing (Lifting Lotion – Step 1) aan te brengen. Borstel de wenkbrauwen in de gewenste vorm. Laat het 5 tot 8 minuten inwerken.
  4. Veeg het product af met een droog wattenschijfje.
  5. Gebruik het borsteltje en breng de fixeeroplossing (Fixer – Step 2) aan. Borstel de wenkbrauwen in de gewenste vorm. Laat het 5 tot 8 minuten zitten.
  6. Veeg het product met een nat wattenschijfje af.
  7. Kam tot slot de wenkbrauwen door en geniet van je mooie bogen!

Makkelijk, nietwaar? Ga naar nanobrow.nl en haal je eigen wenkbrauw lamineerset!

En deel je resultaten alsjeblieft.

Bye bye! 🙂

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.