Herstel je haar met de Repair me collectie van Kevin Murphy!

Het aanbod van haarverzorgingsproducten wordt steeds uitgebreider. Er zijn talloze merken die ons verwennen met producten waarmee we ons haar kunnen beschermen, voeden, verzorgen en stylen. Daarom wordt het ook steeds moeilijker om het juiste merk te kiezen. Vandaag gaan we het hebben over Kevin Murphy en zijn slimme Repair Me-collectie.

Kevin Murphy is een Australisch haarverzorgingsmerk dat wereldwijd bekend staat om het gebruik van natuurlijke, ethisch verantwoorde ingrediënten die op een duurzame manier ingekocht worden. Wat een boeiend aanbod, nietwaar?

De Repair Me-collectie van Kevin Murphy is ontwikkeld om zacht, ruw, dof en beschadigd haar te herstellen. Het is speciaal ontwikkeld om droog en gevoelig haar te herstellen, voeden, versterken en helderder te maken. De collectie bevat een shampoo, een conditioner, een haarmasker en een balsem.

De shampoo

De Repair Me-shampoo van Kevin Murphy is verrijkt met verschillende voedende ingrediënten, waaronder kokosolie, jojobaolie en macadamiaolie, waarvan bekend is dat ze de haarstructuur herstellen en verzachten.

Doordat de shampoo epifilment is opgebouwd uit kleine moleculen, kunnen de actieve ingrediënten gemakkelijk in de haarvezel worden opgenomen. Hierdoor zal het haar minder poreus en schoner aanvoelen.

De shampoo is vrij van parabenen, SLS’s (natriumlaurylsulfaat) en siliconen, waardoor het een vriendelijke aanpak voor het haar is.

De conditioner

De Kevin Murphy Repair Me-conditioner is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke veerkracht en glans van je haar te herstellen.

De conditioner bevat ingrediënten zoals kokosolie, amandelolie en mango-extract waarmee je weerbaarheid en voeding aan je haar kan toevoegen. Daarnaast zijn er ook actieve ingrediënten zoals vitamine B-complex, vitamine E en keratine.

Deze stoffen zullen de structuur en balans van het haar herstellen en verbeteren, waardoor je haar weer gezond en glanzend wordt. De conditioner verzacht het haar ook, waardoor het gemakkelijker in model te brengen is.

Het haarmasker

Het Kevin Murphy Repair Me-masker is het perfecte product om weerbaarheid en glans aan droog, beschadigd en kwetsbaar haar toe te voegen. Het masker bevat sheaboter, quinoa-eiwit, olijfolie, macadamia-oliën en grapefruitzaadolie.

Deze ingrediënten werken synergetisch om het haar grondig te voeden, voedingsstoffen te leveren en de structuur van het haar te herstellen.

Het masker is verrijkt met vitamine E, keratine en arganolie, die het haar flexibel en gezond maken en helpen het haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De balsem

De Repair Me-balsem van Kevin Murphy is ontwikkeld om je haar optimaal te herstellen en zacht en glanzend te maken.

Het is verrijkt met verschillende voedende ingrediënten, zoals amandelolie, appelazijn, zeewierextract, tarwekiemolie en keratine. Deze ingrediënten voeden het haar en verbeteren de elasticiteit, waardoor het haar gezond en stralend wordt.

Bovendien is de balsem vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Dit maakt de balsem een uitstekend product om dagelijks te gebruiken.

Gebruik van Kevin Murphy Repair Me-collectie

De Repair Me-collectie van Kevin Murphy moet worden gebruikt aan het begin van je verzorgingsroutine. Begin met de Repair Me-shampoo en spoel die grondig uit. Volg de shampoo met de Repair Me-conditioner en masseer het product in het haar. Laat de conditioner dan vijf tot tien minuten inwerken voordat je deze uitspoelt.

Voor extra voeding en herstel, kun je de Repair Me-haarmasker een keer per week gebruiken. Breng het masker aan op je haar en breng het aan op de lokken. Laat het masker dan rustig een paar minuten inwerken en spoel het daarna goed uit.

Om je haar te beschermen en te verzorgen tussen de wasbeurten, is het verstandig om een ​​een reep Repair Me-balsem of olie toe te voegen. Breng het product aan op de lokken en laat het dan zijn werk doen.

Conclusion

De Repair Me-collectie van Kevin Murphy, die verrijkt is met natuurlijke, ethisch verantwoorde ingrediënten, laat je haar weer herstellen, gezond en glanzend maken.

Deze collectie omvat een shampoo, conditioner, haarmasker en balsem. Met behulp van deze producten kun je je haar voeden, voedingsstoffen toevoegen en het haar helpen om te herstellen.

Gebruik deze producten regelmatig om je haar te verzorgen en te beschermen. Zo blijft je haar langer fris en gezond.

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.