de beste wimperverlengingsset voor thuis

Ik controleer of doe-het-zelf-wimperextensions van topmerken de moeite waard zijn

Perfect benadrukte wimpers zijn waarschijnlijk de basis van goede make-up voor ons allemaal. Helaas zien ze er niet altijd uit zoals we gehoopt hadden. Dit is ook het geval met mijn wimpers. Mijn natuurlijke wimpers zijn niet alleen kort, maar ook dun. Gelukkig heb ik onlangs een product ontdekt waarmee ik het kan vergeten. Ik heb het over doe-het-zelf wimperextensions. Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik, voordat ik de perfecte wimper set vond, er verschillende heb getest. Ze kwamen allemaal van een topmerk. Welke werd een hit en welke een viel tegen?

Met doe-het-zelf wimpertrosjes kun je je make-up in een handomdraai doen

Voordat ik ga vertellen welke van de wimperextensions sets voor mij het beste bleken te zijn, wil ik je eerst vertellen waarom ik voor de doe-het-zelf wimperextension methode heb gekozen. Tot nu toe heb ik al verschillende producten getest. Helaas vond ik het vrij moeilijk om gewone wimpertrosjes aan te brengen. Ik kon ze niet goed vastpakken met een pincet en ze gelijkmatig aanbrengen langs mijn natuurlijke wimperrand was een hele opgave. Het resultaat was dat het me meer dan een uur kostte om al mijn make-up te doen.

Ik ben niet dol op mijn natuurlijke wimpers, dus ging ik op zoek naar andere oplossingen. Zo kwam ik in aanraking met de Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit, Falscara Starter Kit en andere wimper styling sets. Deze worden, in tegenstelling tot gewone wimpertrosjes, onder de natuurlijke wimpers aangebracht. Wat bleek, deze methode is precies goed voor mij!

Wimperextensions die ik heb getest! Welke is de grootste tegenvaller?

Voordat ik erachter kwam welke wimperextension set het beste bij mij past, heb ik er vijf getest. Zoals ik in de inleiding al zei, kwamen ze allemaal van een topmerk. Je kunt waarschijnlijk wel raden dat mijn verwachtingen hoog waren. Vooral voor de sets die het meeste kosten.

Voordat ik besloot welke producten ik zou testen, heb ik er eerst wat meer over gelezen. De gebruikersbeoordelingen over elk van de producten waren positief, maar ik zou mezelf niet zijn als ik ze niet zelf zou testen.

1. Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

nanolash diy eyelash extensions

Verleid door de buitengewoon positieve reviews van andere gebruikers, besloot ik om eerst de Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit te testen. Ik had al eerder andere producten van dit merk gebruikt en was erg tevreden. Deze set bleek ook snel mijn hart te hebben veroverd.

Het bevat:

  • 36 wimpertrosjes in drie lengtes – 10, 12 en 14 mm,
  • een bonder en een sealer – de producten die nodig zijn om de wimpers doeltreffend aan te brengen,
  • een applicator – deze dient om het plaatsen van de trosjes te vergemakkelijken en de styling te fixeren,
  • een remover – een product dat het verwijderen van de wimpers achteraf vergemakkelijkt.

Ik vond informatie op de website van Nanolash dat het slechts 10 minuten duurt om deze wimpertrosjes aan te brengen. Na mijn ervaring met gewone drogisterijproducten geloofde ik het niet helemaal, maar het bleek waar te zijn. Ik deed er nog geen minuut langer over en dat was bij mijn eerste poging. Toen wist ik al dat het een echte hit zou worden.

Dit is echter niet het enige voordeel van de wimpertrosjes van Nanolash. Een groot pluspunt voor mij is dat de wimpers zacht zijn en ik geen extra pincet nodig had om ze aan te brengen. De applicator zat bij de set inbegrepen. Dankzij de vorm kon ik de trosjes heel gemakkelijk onder mijn natuurlijke wimpers aanbrengen, zelfs op de meest ontoegankelijke plaatsen.

De Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit kan gekocht worden met wimpertrosjes in acht stijlen. Sommige geven slechts een subtiel effect, maar er zijn er ook die echt veel volume geven.

2. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Tatti Lashes is een populair merk, vooral op sociale media. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat ik ook besloot om de Invisi-Lash Kit voor doe-het-zelf wimperextensions te testen. Je kunt kiezen uit 7 beschikbare wimper stijlen. Ze verschillen onder andere in volume en lengte. Ik werd verleid door de Haute Couture wimpers.

De Tatti wimpertrosjes worden geleverd op zwarte of doorzichtige strips. Voor vrouwen met een donker oogmontuur werkt de nummer 1 optie beter, dus die heb ik gekozen. Naast de trosjes bevat de set:

  • Invisi-Lash Bond,
  • Seal Glue,
  • een applicator,
  • een borsteltje.

Volgens reviews van gebruikers had ik niet veel moeite met het aanbrengen van de wimpers, hoewel het niet zo vlot ging als met de set van Nanolash. Verder leek alles goed te werken. De wimpers zagen er mooi uit en bleven goed zitten.

3. KISS Falscara Starter Kit

De volgende wimperextension set die ik heb getest was van het merk KISS. Mijn aandacht werd meteen getrokken door het feit dat de Falscara Starter Kit slechts 10 wimpertrosjes bevat, waardoor het genoeg is voor slechts één toepassing. Ik besloot echter om me niet meteen ontmoedigd te voelen. De fabrikant levert ook:

  • BONDER,
  • SEALER,
  • een applicator.

Het lukte me vrij doeltreffend om de wimpertrosjes aan te brengen en het effect was mooi. Helaas bevat deze wimper set geen remover. Op deze manier moest ik een ander product gebruiken dat ik al in huis had om de wimpers te verwijderen. Als je er nog geen hebt, is dit het kopen waard. Je hebt ook een product nodig dat ze ’s nachts beschermt.

De fabrikant beweert dat het mogelijk is om deze wimpertrosjes opnieuw te gebruiken. Ik heb ze als wegwerpbaar behandeld, omdat ik al een andere set had om te testen.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

Ik had hogere verwachtingen van deze set. Glamnetic heeft, net als Nanolash, een remover en sealer bijgeleverd, waardoor het een plezier was om ze te gebruiken. Zoals ontworpen zouden de wimpers tot 5 dagen moeten blijven zitten. Ik probeerde ze vanaf de eerste dag te verzorgen, en inderdaad – ik deed ze op dinsdag om en verwijderde ze op zaterdag.

Glamnetic biedt de set aan met een keuze uit verschillende groottes en stijlen van de wimpers. Daarnaast bevat de kit een remover en een sealer, een bonder en een applicator. Ik had wat oefening na eerdere tests, dus het kostte me ongeveer 10 minuten om de trosjes onder mijn echte wimpers aan te brengen.

Hoewel de set veelbelovend leek, was ik een beetje teleurgesteld toen ik de doos opende. Ik hou van een vrij subtiele make-up look, en de meegeleverde trosjes zien er niet erg natuurlijk uit. Ik dacht dat het effect onopvallend zou zijn op mijn wimpers, maar helaas, het was zichtbaar. Daardoor voelde ik me ongemakkelijk om ze te dragen.

5. Lashify Starter Kit

Dit is het laatste product dat ik heb getest. Ten eerste is de prijs in vergelijking met de vorige modellen veel hoger. Betekent dit meer wimperextensions? Helaas niet. De hele set bevat slechts 10 wimpertrosjes. Daardoor heb ik ze allemaal in één keer opgebruikt.

Wat de kwaliteit betreft, is dit absoluut een professionele wimperextension set, die een heel natuurlijk effect geeft. De wimpers die erbij worden geleverd zijn erg zacht en, als je ze vakkundig aanbrengt, zijn ze bijna niet van je eigen wimpers te onderscheiden.

Het lukte me om ze in zeer korte tijd aan te brengen. Bovendien bleven ze 5 dagen zitten. Desondanks vond ik de prijs van de set nogal duur en zal ik hem waarschijnlijk niet opnieuw kopen.

Welke wimper set is een schot in de roos en zeker het proberen waard?

Na het testen van alle sets en het analyseren van hun voor- en nadelen, ben ik het meest onder de indruk van die van het merk Nanolash. De DIY Eyelash Extensions Starter Kit heeft in waarschijnlijk alle opzichten aan mijn verwachtingen voldaan en is mijn absolute topper. Ik kan het je nu met een gerust geweten aanbevelen.

Over de meeste andere producten was ik ook tevreden, maar de make-up resultaten waren niet altijd zoals ik had verwacht. Bij veel van hen ontbrak ook een remover, die ik persoonlijk graag gebruik. Laat het me weten als je ook van plan bent om een van de wimperextensions startpakketten in de lijst te testen, of misschien heb je je favoriet al gevonden en heb je, net als ik, ook gekozen voor de set van Nanolash?

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.