Hoe gebruik ik NANOIL Argan Oil? Productreview

Vandaag een review over een absolute must-have die ik een tijd geleden tegenkwam: NANOIL ARGAN OIL. Nanoil is mijn favoriete schoonheidsmerk en blijft me verbazen met de producten van topkwaliteit. Ik wist dat ik niet teleurgesteld zou zijn met dit nieuwe product. Ik houd van de Nanoil Argan Oil en ik ben blij dat ik alles met jullie kan delen! Geniet ervan.

Nanoil Argan Oil – wat maakt het speciaal?

Cosmetische oliën van NANOIL hebben de meeste waardevolle ingrediënten, elke drop is de essentie van de plant waar de olie van wordt gewonnen. Arganbomen worden ook wel ‘trees of life’ genoemd en de noten worden gebruikt voor het persen van de bijzondere olie. Wat maakt de arganolie van Nanoil anders en uniek? Hij is milieuvriendelijk, plantaardig, ongeraffineerd en koudgeperst. We kunnen hier zeker van zijn omdat het bevestigd wordt door het Ecocert label, dat alleen aan top producten gegeven wordt. Ik weet zeker dat er goed voor mijn huid, haar en nagels gezorgd wordt. 

Arganolie kan op veel verschillende manieren gebruikt worden en het werd voor iedereen. Het is veelzijdig dus het werkt als verschillende producten waardoor we geld kunnen besparen. Nanoil Argan Oil is extreem efficiënt. Hoelang je ermee doet en hoe je het gebruikt is aan jou. Ik heb eindelijk een schoonheidsproduct gevonden dat aan mijn verwachtingen voldoet en ik ben blij dat ik de resultaten met je mag delen.

Ingrediënten Nanoil Argan Oil

Het is geweldig omdat het alle noodzakelijke ingrediënten bevat die nodig zijn voor het goed functioneren van de huid, het haar en de nagels. Het is onder andere rijk aan:

+ omega-6 linolzuur

+ omega-9 oliezuur

+ hoge concentratie vitamine E

+ carotenen

+ squalaan

+ butyrospermol

+ andere actieve ingrediënten

Het is een rijke bron essentiële vetzuren wat het de perfecte cosmetica maakt voor iedereen. Ik gebruik het op mijn lichaam, gezicht, haar en nagels – het werd allemaal snel beter. De fles heeft een verstuiver dus het aanbrengen is makkelijk. Waar gebruik ik het voor? Ik ga alle details met je delen.

# HAAR BEHANDELEN MET OLIE

Ik gebruik de Nanoil Argan Oil regelmatig op mijn haar, het laat mijn haar glanzen en mijn hoofdhuid droogt niet meer uit. Het is ook een natuurlijke zonnebrand en bescherming tegen hitte dus ik gebruik het altijd voor föhnen, stylen of krullen. Ik heb geverfd haar dat niet in de beste conditie was. Regelmatig behandelen met arganolie zorgt ervoor dat ik geen gespleten puntjes meer heb en mijn haar weer echt glanst.

# ANTI-CELLULITIS OLIE

Ik gebruik Nanoil Argan Oil nu een paar weken bij het masseren van mijn lichaam en mijn huid ziet er veel beter uit. De sinaasappelhuid en striae is minder zichtbaar. Deze olie herstelt en verstevigt waardoor de huid soepel en zacht wordt. Het kan ook voor en na het zonnen gebruikt worden, om de opperhuid te herstellen. Het vermindert bovendien eczeem en atopische dermatitis.

# GEZICHTSVERZORGING

Nanoil Argan Oil is perfect voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Ik gebruik hem ’s avonds en wordt wakker met een fris en stralend gezicht. De huid onder mijn ogen blijft jong en ik heb minder last van rimpels. Je kunt hem ook toevoegen aan een dag- of nachtcrème voor betere effecten.

# NAGEL HERSTEL

Ik warm de olie een beetje op en week mijn handen erin. Dit doe ik een paar keer per week. Het is de beste behandeling voor beschadigde handen en nagels. De mijne zijn eindelijk sterk en gevoed en ik hoef ze niet meer te verstoppen! Ze zien er mooi en verzorgd uit en zijn bestand tegen de beschadigende effecten van externe condities.

Ga jij de Nanoil Argan Oil proberen? Ik weet het eigenlijk wel zeker! Deze prachtige olie blijft niet onopgemerkt. Je kunt hem online bestellen. Doe het zo snel mogelijk, voordat hij uitverkocht is! Liefs!

Je moet lezen

Gerelateerde artikelen die je misschien interessant vindt.